Exovets Centre Veterinari d´Animals Exòtics Barcelona

SOBRE NOSALTRES —

Veterinari D'Animals Exotics


Perquè el que és important per a nosaltres, és la salut de la seva mascota

POR QUÉ EXOVET'S? Exovets ofereix un servei integral d'assessorament i clínica veterinària, destinat a propietaris particulars d'animals exòtics, establiments especialitzats en la comercialització de nous animals de companyia, així com centres de cria i reproducció d'aquestes espècies.

Veterinari a domicili


Si no podeu desplaçar-vos, contacteu amb nosaltres i us visitarem al vostre domicili. A Exovets treballem per facilitar-li el servei, sempre que vostè ho necessiti.
Medicina preventiva


Tant un bon maneig com una correcta alimentació, així com tenir les vacunacions i les desparasitacions al dia, prevenen un gran nombre de patologies que poden afectar les mascotes.


Medicina interna


L'estudi i l'exploració dels òrgans vitals és essencial per detectar precoçment diferents malalties que poden afectar la salut de l'animal.
Odontologia


Amb freqüència algunes mascotes exòtiques, sobretot petits rosegadors i conills poden presentar patologies dentals (com a sobrecreixement de molars) que requereixen ser tractades.


Hospitalització


Si l'animal ha de quedar hospitalitzat després d'una cirurgia o per administrar-li un tractament, disposem de les instal·lacions adequades perquè se senti còmode i es recuperi com més aviat millor.
Laboratori d'Anàlisis Clíniques


Al nostre laboratori realitzem tot tipus de proves bàsiques, necessàries per fer un bon diagnòstic.


Cirurgia general i Traumatologia


Al nostre quiròfan practiquem tot tipus d'intervencions, cuidant sempre que el pacient tingui una adequada anestèsia i una correcta analgèsia reduint així tots els efectes secundaris que se'n deriven.
Assessorament i Control sanitat de centres zoològics


Treballem diàriament perquè tots els animals en captivitat tinguin una vida sana, assessorant els seus cuidadors i fent-los un seguiment de la seva salut.Venda d'alimentació específica per a animals exòtics


Disposem d'una varietat de productes que podreu adquirir al centre per a la vostra total comoditat, aconsellant-vos del més adequat en cada cas.


Més informació

Exovets Centre Veterinari d´Animals Exòtics

Perquè el que és important
per a nosaltres,
és la salut
de la teva mascota

Buy now