Veterinari Animals Exòtics Barcelona

Serveis

ELS NOSTRES SERVEIS —

Serveis centre veterinari Exovet's


La nostra prioritat és la salut i el benestar de la seva mascota, perquè pugui gaudir de la seva companyia al llarg de molt de temps, fent-li més agradable l'experiència de tenir un animal exòtic a casa. Cada pacient és tractat de manera individual amb un tracte totalment personalitzat, amb la voluntat de posar al vostre abast una medicina de qualitat. Disposem d'una multitud de serveis per poder adaptar-nos a qualsevol problema que presenti la mascota.

Veterinari a domicili


Si no podeu desplaçar-vos, contacteu amb nosaltres i us visitarem al vostre domicili. A Exovets treballem per facilitar-li el servei, sempre que vostè ho necessiti.
Medicina preventiva


Tant un bon maneig com una correcta alimentació, així com tenir les vacunacions i les desparasitacions al dia, prevenen un gran nombre de patologies que poden afectar les mascotes.


Medicina interna


L'estudi i l'exploració dels òrgans vitals és essencial per detectar precoçment diferents malalties que pot afectar la salut de l'animal.
Odontologia


Amb freqüència algunes mascotes exòtiques, sobretot petits rosegadors i conills poden presentar patologies dentals (com a sobrecreixement de molars) que requereixen ser tractades.


Hospitalizació


Si l'animal ha de quedar hospitalitzat després d'una cirurgia o per administrar-li un tractament, disposem de les instal·lacions adequades perquè se senti còmode i es recuperi com més aviat millor.
Laboratori d'Anàlisis Clíniques


Al nostre laboratori realitzem tot tipus de proves bàsiques, necessàries per fer un bon diagnòstic.


Cirurgia general i Traumatologia


Al nostre quiròfan practiquem tot tipus d'intervencions, tenint cura sempre que el pacient tingui una adequada anestèsia i una correcta analgèsia reduint així tots els efectes secundaris que se'n deriven.
Assessorament i Control sanitari de centres zoològics


Treballem diàriament perquè tots els animals en captivitat tinguin una vida sana, assessorant els seus cuidadors i fent-los un seguiment de la seva salut.


Venda d'alimentació específica per a animals exòtics


Disposem d'una varietat de productes que podreu adquirir al centre per a la vostra total comoditat, aconsellant-vos del més adequat en cada cas.

Perquè l'important
per a nosaltres,
és la salut
de la seva mascota